HAPPIE SUSHI ALMELO

HAPPIE SUSHI ALMELO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 586 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happie Sushi Almelo. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 21:20 Netjes optijd zo als aangegeven alleen eten niet zo als ik gewent ben van hun en was erg plakkerig
17 mei 2022 om 23:49 Netjes op tijd. Wederom net zo lekker. Andere zaken ook geprobeerd. Maar hier is toch de lekkerste sushi.
15 mei 2022 om 20:33 Eten was zoals gewoonlijk weer 25 min te laat. En het eten zag er uit alsof er mee gebowld was. En het eten wat warm moest zijn was koud
30 apr 2022 om 9:14 Wederom heerlijk gegeten
28 apr 2022 om 22:09 the order placed a few hours earlier arrived 35 minutes late, when I order food for work I expect it to be on time. I will not order again from this place
18 apr 2022 om 20:15 Super vers heerlijk en snelle levering top!!!
16 apr 2022 om 20:17 Heerlijke vers We bestellen hier vaker
16 apr 2022 om 12:48 Heerlijk
14 apr 2022 om 22:11 Zoals gepland en aangegeven Sushi super vers en lekker
2 apr 2022 om 22:21 Netjes op tijd alleen neem in t gevolg wel wisselgeld mee
1 apr 2022 om 10:08 Dankjewel! Sushi weer heerlijk en bezorging netjes op tijd.
22 mrt 2022 om 22:49 Mooi snel bezorgd en heerlijke sushi